034 330809 Zakazivanje
062 881 27 30 Konsultacije
info@kutanovaderma.co.rs
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37/8

Previous Next
 • Centar za negu kože

  Stručnošću i znanjem omogućavamo Vam da dođete do najboljih rezultata

 • Kozmetički salon

  Osećajte se prijatno u Vašoj koži!

 • Ordinacija za kožne bolesti

  Kožni lekar Dr Olivera Dimitrijević spec. dermatovenerolog

 • Opšta Dermatologija

  Sa što manje tretmana, radiotalasima, do željenih rezultata

Medicinska kozmetologija

U našem centru pre svakog medicinsko – kozmetičkog tretmana obavezan je dermatološki pregled i mišljenje, nakon kojeg sledi određivanje vrste problema na koži i tipa kože U svim medicinsko kozmetološkim postupcima primenjujemo neškodljive preparate bez parabena i toksičnih supstanci, nakon kojih sledi detaljan savet o načinu primene dermokozmetičkih preparata za kućnu negu.


Kozmetički tretmani čišćenja kože lica i leđa

Svako od nas može samostalno svojoj koži lica pružiti čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu, ali dubinski je očistiti može samo stručan tretman medicinske kozmetičarke. Klasični tretman lica osnova je za negovan i lep izgled kože. Sastoji se od dobrog pilinga kojim se odstranjuju površinske odumrle stanice, parenja lica kako bi se koža omekšala i otvorile pore, ekpresije,...


Profesionalni tretmani nege kože lica

U tretmanima se primenjuje visoka koncentracija aktivnih sastojaka s dugotrajnim delovanjem na kožu koji popravljaju oštećenja u koži nastala godinama. Od aktivnih sastojaka koristimo vitamin C, hijaluron, druge koktele za hidrataciju koji imaju snažno delovanje na stvaranje kolagena i elastina koji revitaliziraju i obnavljaju kožu.


Klasična masaža lica i ultrazvučna masaža lica

Masaža relaksira mišiće lica i potstiče cirkulaciju u koži, što utiče na bolju prokrvljenost i protok limfe. Koža postaje zategnuta, sa manje bora, smanjuju se ili nestaju podočnjaci i otok lica. Može se raditi manualnom tehnikom ili ultrazvučnim aparatom.


Ultrazvučni piling lica

Postupak se izvodi ultrazvučnom špatulom koja pomoću nežnih ultrazvučnih vibracija uklanja površinski sloj odumrlih stanica kože, otvara komedone i uklanja mitesere, potstiče mikrocirkulaciju, zatim masira, steriliše i priprema kožu za bolju apsorpciju dermokozmetičkih preparata. Ultrazvučni piling je neagresivna metoda, potpuno bezbolna namenjena svim tipovima kože.


Depilacija hladnim voskom

Kutanova Plus u svojoj ponudi ima depilaciju hladnim voskom koja je pogodna za uklanjanje dlačica sa svih delova tela. Iako su, najčešće, dame naši klijenti, na depilaciju dolaze i muškarci, želeći da uklone znake maljavosti, najčešće sa stomaka, leđa i vrata.